Όροι χρήσης

Κατά την συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών διασφαλίζεται από τον νόμο 2251/1994, περί προστασίας των καταναλωτών, όπως ορίζεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, με όλες τις μετέπειτα τροποποιήσεις.

Κατά την σύνδεση του πελάτη με το όνομα χρήστη (User Name) και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (Password) , ο πελάτης αναγνωρίζεται από το σύστημα καθώς και εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχειών του μέσω ειδικών συστημάτων κρυπτογράφησης SSL. Μόνο ο πελάτης έχει πρόσβαση στα στοιχεία του, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας. Συνιστάται για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να τα διαγράψετε μέσα από τις ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείτε.